L'Associació rep canvis importants als estatuts durant l'Assemblea General

El passat dissabte, 29 de febrer, l'Associació Juvenil Barjaula va realitzar l'Assemblea General Ordinària. Amb els afectes següents:

- S'amplia el dret a veu i vot fins als 35 anys. Des de la fundació de l'associació fins al darrer dissabte el dret a veu i vot estava restringit dels 14 als 30 anys. Però, per unanimitat, es va decidir ampliar les edats amb dret a veu i vot a totes les persones amb edats compreses entre 14 i 35 anys. Així doncs, els nascuts entre els anys 1984 i l'any 1989 han recuperat el seu dret a veu i vot.

- L'Associació Juvenil Barjaula està oberta a socis/es col·laboradors/es. El soci col·laborador és aquell soci que no disposa del temps suficient per agafar un compromís dins de la junta però està obert a ajudar quan sigui necessari. Per ser soci/sòcia col·laborador/a has de fer:- Durant l'assemblea es posen diverses propostes sobre la taula. Durant els darrers mesos la Junta Directiva de l'Associació Juvenil Barjaula hem rebut diverses propostes tant per xarxes socials com a títol individual. Totes aquestes propostes han estat exposades durant l'assemblea juntament amb les que han proposat els socis. Entre elles destaquen la recuperació del Campionat de FIFA i un vespre de cantautors locals. Cap de les dues propostes estan confirmades però des de la junta estudiarem la possibilitat de dur-les a terme.
D'altra banda, durant els pròxims dies contactarem amb la Regidoria de Joventut i la seva tècnica per plantejar altres activitats com: cinema a la fresca durant els mesos d'estiu, Treu la peça i una possible col·laboració amb el FestaLaTeva (Setmana de la joventut de Montblanc).Per altra banda, vam celebrar els nous objectius assolits com:
 - Més de 830 socis i sòcies a l'Associació.
 - Més de 1.100 seguidors/es a Instagram. 
 - Més de 3.000 MG a Facebook. 
 - Més de 790 seguidors/es a Twitter.

Comentaris

Segur que també t'interessa!