ROBERT BONET EN CONCERT

L’Associació juvenil Barjaula ha organitzat un concert de música clàssica pels seus socis i seguidors d’aquest estil de música. L’acte s’emmarca dins la nova direcció que vol agafar l’entitat, sense deixar de banda les festes que la fan característica, buscant noves idees per complementar les diferents inquietuds dels gairebé 700 socis/es que té l’entitat. El concert es realitzarà aquest dissabte 9 de juny a les 22:30h, a l’Antic Hospital de Sta. Magdalena.

El concert compta amb la participació del Robert Bonet (pianista), Laia Colomés Barbarà (veu) i Elisabet P. Nicolau (violí). Robert Bonet és un compositor de música clàssica en l’estil de la nova simplicitat, un estil musical que neix als anys 70 després del Minimal i el Pop Art. La característica principal és la improvisació i tendeix a melodies senzilles amb acompanyaments bàsics (veu cantada, violí, projeccions, sons...).

Cal destacar el muntatge escenogràfic sobre l’escenari de Sta. Magdalena, una senzillesa i un estil d’aquest jove compositor. Una pantalla gegant acompanya tot el concert amb projeccions que faran que l’espai s’ompli però a la vegada ens trobarem en un espai net.

Robert Bonet neix a Juneda (Lleida) el 1984. Inicia els seus estudis als 10 anys al Conservatori de Reus, on cursa els estudis de solfeig, piano i cant coral. Als anys 1999 i 2000 queda finalista en el prestigiós concurs instrumental Sant Anastasi. Posteriorment, ha gravat varis treballs fins a arribar a l’actual gira on ens presentarà: Robert Bonet: La Nova Simplicitat. Un treball amb una nova visió de d’un punt de vista postmodern. La crítica sempre ha destacat les lletres i la seva improvisació.

El concert constarà de dues parts d’uns 40 minuts, amb un descans de 5 minuts. Es prega puntualitat.

La Junta vol fer una crida als seus socis perquè acudeixin al concert i gaudeixin d’un nou format de festa, diferent al que estem acostumats però que fa de l’associació un pluralisme i una necessitat de créixer cap a actes més diversos i al gust dels seus socis i col·laboradors.

També volem donar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Montblanc i a l’escola municipal de música de Montblanc. Moltes Gràcies.

Comentaris

Segur que també t'interessa!