FUTBOL: BARJAULA 3 - POSA'T MACA 3

Primer punt aconseguit pel nostre equip!

Ahir dimecres a les 22:30h es va disputar la segona jornada del grup C del Campionat de futbol-sala de Montblanc. El rival era l'equip de la Perruqueria Posa't maca. Barjaula va presentar un equip ben assentat en la seva defensa per no caure en els mateixos errors del primer partit. Alineació titular: Marc Ferrer (porteria), Sergi Miró, Marcel Folch i Gerard Pere (tanques) i Samuel Romero a la davantera.

La primera part va començar amb bones oportunitats pels dos equips. Era un partit amb moltes alternances en el joc i qualsevol dels dos es podia abançar en el marcador. A partir del min. 10 la banqueta de Barjaula es va començar a moure fent un seguit de canvis per passar a un equip més ofenssiu. Fruit d'això al min. 15 Dani va fer el 1-0, amb un ràpid contraatac. Al min. 20 posa't maca va empatar, però amb l'empenta del públic i la pressió de Barjaula van arribar dos gols més abans del descans: min. 23 Marcel posava el 2-1 i min.25 Miró d'un fort xut de falta el 3-1, amb el qual es va arribar al descans.

La segona part va començar com la primera amb intercanvis d'ocassions pels dos equips. Però igual que en el primer partit 5 minuts de desconcert van propiciar dos gols de Posa't maca: min. 14 el 3-2 i min. 17 el 3-3. L'equip va demanar temps mort i la màquina ofensiva va començar a treballar. Fins a tres ocassions clares de gols van tenir a les seves botes els davantres. Amb el temps exhaurit va aparèixer la última oportunitat: Doble Penal. Amb la gran majoria de públic al nostre favor es va estabellar la pilota al pal i el rebot incomprenssiblement no va entrar. Al final 3-3.

Proper partit: dilluns 16 de juliol a les 23:30 contra Protecció Civil.