RECUPEREM EL CONCERT DE SANT MATIES


El dissabte 17 de maig a la plaça de Sant Francesc (o a l'interior de l'antiga església en cas de pluja) es realitzarà el concert jove de les Festes de Sant Maties, que va haver de ser suspès el 10 de maig per la pluja. Aquest any el concert comptarà amb les actuacions de Whiskyn's, Los Tiki Phantoms i disco mòbil fins a la matinada.

La coneguda banda reusenca Whiskyn's presentarà a la Vila Ducal el seu nou treball discogràfic Reus-París-Londres, un disc de maduresa que reflecteix la prosperitat musical de la formació i que arriba en el millor moment de la seva carrera. El grup reusenc, a banda d'oferir les cançons del seu nou disc, també repassaran a Montblanc les cançons més destacades de la seva trajectòria, coincidint amb el quinzè aniversari del grup.

El grup està format per Joan Masdéu (veu i guitarra), Manel Lucio (guitarra i veus), Gerard Roca (bateria) i Nando Oterino (baix). Whiskyn's ha gravat fins a aquest moment un total de 8 treballs discogràfics: Whisky'ns Cullons (Al·leluia Records, 1994), Toc al dos (Al·leluia Records, 1996), Lila (DiscMedi, 1997), De la nit al dia (DiscMedi, 1999), Lluny (DiscMedi, 2001), On (Música Global, 2004), Souvenirs (Tívoli, 2005) i Reus-París-Londres (Música Global, 2007).

La nit es completarà amb l'actuació dels barcelonins Los Tiki Phantoms, una banda de surf-rock'n'roll instrumental d'allò més ballable, i que té influències tan diverses que van des de The Shadows, els Straitjackets o els Satan's Pilgrims fins a Dead Kennedys o Agent Orange, passant per autèntiques llegendes de la categoria de Deke Dikerson i Little Richard.

Aquest concert està organitzat per l'Ajuntament de Montblanc i és gratuït per a tothom.

L'Associació Juvenil Barjaula muntarà el servei de barra de la Festa després de resultar guanyadora del sorteig indirecte que l'Ajuntament de Montblanc va fer entre les entitats que s'hi van interessar.

RECORDEU:
Dia: 17 de maig de 2008
Hora: A partir de les 12 de la nit
Lloc: Plaça de Sant Francesc (Montblanc)
**En cas de pluja el concert es farà dins l'antiga església de St. Francesc.
Entrada gratuïta

Comentaris

Segur que també t'interessa!