BARJAULA COL·LABORARÀ AMB CLICKÀNIA


Clickània, el festival de clicks de Playmobil de Montblanc, ja té el cartell que anuncia la seva primera edició. Malgrat que l'esdeveniment tindrà lloc els dies 11 i 12 d'octubre, s'ha volgut tenir a punt per a la celebració de Barna Click, la fira de col·leccionistes de Playmobil dels dies 7 i 8 de juny a les cotxeres de Sants de Barcelona.

El cartell és obra del dissenyador montblanquí Xavier Iborra i juga amb els elements monumentals de Montblanc entre els quals apareixen diversos clicks de Playmobil.

Clickània se celebrarà al mes d'octubre però s'ha volgut aprofitar el fet que molts col·leccionistes de Playmobil es donaran cita a Barcelona per fer-ne difusió entre els aficionats a aquesta joguina ja clàssica.

A partir del mes d'agost, l'Ajuntament de Montblanc es coordinarà amb els col·laboradors que participaran en aquesta innovadora iniciativa per tal de definir un programa d'activitats que es presentarà al setembre. Es tracta de l'associació Som Clicks, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i l'Associació Juvenil Barjaula.

Clickània s'emmarca en les activitats que s'impulsen des de l'Ajuntament de Montblanc per tal de dinamitzar turísticament un període amb tant potencial com és la tardor. Es començarà el darrer cap de setmana de setembre amb Terrània i s'acabarà el segon cap de setmana de novembre amb una mostra de productes agroalimentaris en el que serà la recuperació de la Fira de Sant Martí.

Comentaris

Segur que també t'interessa!