TRANSPORT JOVE PER A ASSISTIR A LA DRACUM NOCTE 2009

El pròxim divendres 24 d'abril l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Juvenil Barjaula organitzen, amb la col·laboració de l'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, un servei de transport jove per a assistir a la Dracum Nocte 2009, un dels actes més rellevants de la Setmana Medieval montblanquina.

El servei de transport jove del dia 24 compta amb les següents parades i horaris de recollida de viatgers:

- Primer itinerari: Santa Coloma de Queralt (sortida a les 10 de la nit des del davant del local l'Estrella) – Les Piles (parada de Transport Escolar, a les 22:15 hores) – Rocafort de Queralt (parada de bus, a les 22:30 hores) – Sarral (davant de la Cooperativa, a les 22:45 hores) – Montblanc (arribada a l'Avinguda Manel Ribé a les 23 hores) .

- Segon itinerari: Barberà de la Conca (sortida a les 22 hores des de la parada del bus situada a la plaça del Sindicat) – Pira (parada de bus, a les 22:15 hores) – Solivella (parada de bus, a les 22:30 hores) – Blancafort (plaça del Sindicat, a les 22:45 hores) – Montblanc (arribada a l'Avinguda Manel Ribé a les 23 hores).

- Tercer itinerari: Vilanova de Prades (sortida a les 22 hores des del davant del Casal) – Vallclara (davant la porta d'English Summer, a les 22:15 hores) – Vimbodí i Poblet (parada de bus escolar, a les 22:30 hores) – l'Espluga de Francolí (rotonda davant del Casal, a les 22:45 hores) – Vilaverd (parada de bus escolar, a les 22:55 hores) – Montblanc (arribada a l'Avinguda Manel Ribé a les 23 hores).

Per als tres itineraris, els autocars de tornada sortiran a les 4:30 hores des de l'Avinguda Manel Ribé.

El preu del Transport Jove és de 2 euros per viatge.

D'altra banda, tots els usuaris del Transport Jove hauran de respectar les següents obligacions:

- No està permès portar envasos que continguin líquids al Transport Jove;
- Cal presentar, a l'acompanyant de l'autocar, el DNI o document equivalent per tal d'acreditar l'edat de l'usuari;
- Els usuaris menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats dels pares o tutors legals;
- Els usuaris majors de 14 i menors de 18 anys hauran de portar una autorització del pare/mare o tutors legals;
- Cal abonar l'import del bitllet, tant d'anada com de tornada. Els usuaris, una vegada han abonat l'import del bitllet, s'entèn que són coneixedors del reglament i que l'accepten a tots els nivells;
- Cal respectar les indicacions dels acompanyants en tot moment.


Segur que també t'interessa!