CICLE D'ACTIVITATS TARDOR-HIVERN 2009-2010

El proper divendres 13 de novembre s'iniciarà el cicle d'activitats tardor-hivern 2009-2010, que organitza l'Associació Juvenil Barjaula amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l'Ajuntament de Montblanc i la Parròquia de Santa Maria.

Les activitats programades per aquest nou cicle són:

- Cicle Lumière de cinema de culte. 13 i 27 de novembre, i 11 i 18 de desembre. 22.30 hores. Teatre del Centre Parroquial.
Aquesta tardor Barjaula et porta el millor cinema alternatiu, amb quatre grans pel·lícules emmarcades dins de gèneres molt diferents: Juno (drama), Blade Runner (ciència-ficció), El sentido de la vida (humor) i La semilla del diablo (terror).

- Campionat Pro Evolution. 5 de desembre. 18 hores. Torre de Barjaula.
Arriba la tercera edició d'aquest campionat, on podràs demostrar la teva destresa amb la Play Station i el futbol.

- Barjaula et porta al teatre.
Barjaula organitza una sortida a un dels teatres Barcelona per veure una de les millors obres de teatre de la cartellera. Obra i dia per confirmar.

- 6 hores de Counter. 6 de febrer. 18 hores. Sala polivalent del Casal d'Entitats.
Sessió de 6 hores seguides jugant al millor joc de trets en multi-jugador.

- Tast de xocolata. 20 de febrer. 18 hores. Torre de Barjaula.
Sessió de tècniques de tast bàsiques aplicades a la xocolata.

- Els camins de l'aigua. 6 de març. 9 hores. Torre de Barjaula.
Excursió amb el Joan Pallissé pel barranc de la Pasquala per conèixer algunes de les fonts montblanquines més concorregudes pels nostres avantpassats.

Per inscriure't a qualsevol de les activitats o per més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a ajbarjaula@gmail.com.

Us hi esperem!

Comentaris

Segur que també t'interessa!