UNA TRENTENA DE PERSONES PARTICIPEN EN L'ACTIVITAT "BARJAULA ET PORTA AL TEATRE"

Aquest any s'ha escollit l'obra de teatre Boulevard, la nova comèdia de la directora de Germanes! i que compta amb un repartiment de luxe.

L'Associació Juvenil Barjaula ha organitzat per segon any consecutiu una sortida al teatre, en el marc del cicle d'activitats tardor-hivern que duu a terme l'entitat. Aquest any s'ha escollit l'obra Boulevard, la nova comèdia de la directora de Germanes!, que va tenir lloc el passat 20 de febrer al teatre Villarroel de Barcelona.

La trentena de persones que van participar en aquesta última activitat de Barjaula van poder gaudir d'una "comèdia a l'alçada de les millors comèdies que el gènere ha ofert al llarg del temps", segons Andreu Sotorra de Clip de Teatre.

Boulevard, el making off de la creació d'un espectacle
Un director, un actor, una actriu, una productora i la diva que mai falta, assagen Boulevard. Una alta comèdia d'època amb un ritme trepidant. Però en el teatre no tot és el que sembla. Què s'amaga darrera el teló?

Sabates que no arrieben, noms que s'obliden, pauses que no es respecten, conflictes amb el final de l'obra i el convenciment de que potser ens hem equivocat de càsting... Però, com sempre es diu, el show ha de continuar. I l'estrena, arriba.

Boulevard, dirigida per Carol López, compta en el seu repartiment amb Paul Berrondo (l'actor). Ernesto Collado (el director), Amparo Fernández (la diva), Marta Pérez (la productora) i Àgata Roca (l'actriu). La durada de l'obra és de 1 hora i 30 minuts aprox. sense entreacte.

Comentaris

Segur que també t'interessa!