BARJAULA CLOU EL CICLE D'ACTIVITATS TARDOR-HIVERN AMB UN TALLER DE TAST DE XOCOLATA

El cicle d'activitats tardor-hivern 2009/2010 ha comptat amb un cicle de cinema, una sortida al teatre o un campionat de Play Station.

El passat dissabte 13 de març l'Associació Juvenil Barjaula va cloure el cicle d'activitats tardor-hivern 2009/2010, que va iniciar el passat mes de novembre, amb el taller de tast de xocolata. 25 joves van participar en aquest taller en el qual durant dues hores van aprendre conceptes com ara l'etimologia, història, origen, beneficis, tipus i varietats de xocolata.

El mestre xocolater va explicar els cinc passos bàsics per degustar la xocolata, que consisteixen en experimentar, analitzar i apreciar les seves característiques organolèptiques amb els cinc sentits. Un cop fetes les explicacions bàsiques els joves van poder degustar set tipus diferents de xocolata, començant amb una xocolata blanca i pujant de % de cacau fins arribar al 99%.

Amb aquest taller, l'Associació Juvenil Barjaula va cloure el cicle d'activitats tardor-hivern 2009/2010. El cicle va iniciar-se el passat mes de novembre amb el Cicle Lumière de cinema de culte durant el qual es van projectar quatre grans pel·lícules de diferents gèneres. Va continuar amb el III Campionat de Play Station, on una quinzena de joves van competir per demostrar la seva destresa amb aquesta consola i el futbol. La sortida al teatre Villarroel de Barcelona per veure l'obra Boulevard, la nova comèdia de la directora Carol López, i la sortida per conèixer l'entorn natural i algunes de les fonts més emblemàtiques del terme de Montblanc van ser les últimes activitats programades.

Comentaris

Segur que també t'interessa!