COMENÇA LA VOTACIÓ TU AJUDES 2010!

Barjaula participa al Programa Tu Ajudes de Caixa Tarragona.

Per quart any consecutiu, l'Associació Juvenil Barjaula participa al Programa Tu Ajudes de l'Obra Social de Caixa Tarragona. En aquesta edició, l'entitat ha presentat el projecte "Cicle d'activitats 2010", que engloba una sèrie d'activitats culturals i lúdiques que organitza Barjaula al llarg de l'any, i també les festes com la revetlla de Cap d'Any o la Dracum Nocte.

El projecte es pot trobar a l'àmbit cultural i territorial de la Conca de Barberà amb el codi de votació 1319.

De l'1 de març al 15 d'abril de 2010, els clients de Caixa Tarragona poden decidir entre els projectes presentats per 843 entitats. La votació es pot fer a través del web o a través de les oficines de Caixa Tarragona. Totes les persones que emetin el seu vot rebran, com a mostra d'agraïment, una samarreta amb el logotip del Programa Tu Ajudes.

Aquest és quart any que es posa en marxa el Programa Tu Ajudes, una iniciativa mitjançant la qual els clients de Caixa Tarragona decideixen la distribució d'1,5 milions d'euros entre els projectes presentats per 843 entitats privades sense ànim de lucre de Catalunya, Madrid, Aragó i Comunitat Valenciana.

El nombre de projctes presentats a Tu Ajudes 2010 ha augmentat un 18% respecte a l'any anterior. El 2009, la participació de clients en la votació va ser de 61.303.

Dóna'ns el teu suport i vota el nostre projecte!

Comentaris

Segur que també t'interessa!