BARJAULA NO ORGANITZARÀ ELS CONCERTS DE LA DRACUM NOCTE

La manca de suport econòmic de l'Associació Medieval ha provocat que l'entitat juvenil no pugui celebrar els concerts de la Dracum Nocte

Després de set edicions ininterrompudes, l’Associació Juvenil Barjaula no organitzarà els concerts de la Dracum Nocte de la XXIV edició de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc.

Enguany l’Associació Medieval ha decidit no donar suport econòmic a l’entitat juvenil perquè aquesta pugui celebrar els concerts de la Dracum Nocte, després de set edicions coorganitzant l’acte entre les dues entitats montblanquines. L’alternativa a la supressió dels concerts de la Dracum Nocte és la programació d’una nova sessió de les Nits Malignes, organitzades pel grup de joves de l’Associació Medieval, que tindrà lloc després de l’espectacle Dracum Nocte 2.0; L’Origen del Mal.

Al llarg de les set edicions coorganitzades per Barjaula, la Dracum Nocte ha acollit concerts de grups a nivell nacional de rumba, rock, reggae, folk, metal com Brams, La Pegatina, Saurom, Strombers o Lándevir. A més, també es preparaven per a cada edició més de 500 litres de Sang de Drac pels centenars de joves que cada any hi assistien.

Segur que també t'interessa!