BARJAULA PARTICIPA AL PROGRAMA TU AJUDES 2011

Per cinquè any consecutiu, l'Associació Juvenil Barjaula participa al Programa Tu Ajudes de l'Obra Social de CatalunyaCaixa. En aquesta edició, l'entitat ha presentat el projecte "Cicle d'activitats 2011", que engloba una sèrie d'activitats culturals i lúdiques que organitza Barjaula al llarg de l'any.

El projecte es pot trobar a l'àmbit cultural i territorial de la Conca de Barberà amb el codi de votació 1319.

De l'1 de març al 30 d'abril de 2011, els clients de CatalunyaCaixa poden votar entre els projectes presentats per 627 entitats. La votació es pot fer a través del web www.tuajudes.com o de les oficines de CatalunyaCaixa. Totes les persones que emetin el seu vot rebran, com a mostra d'agraïment, una samarreta dissenyada pel dibuixant i artista Javier Mariscal en exclusiva per al Programa Tu Ajudes.

Des de l'any 2007, el Programa Tu Ajudes posa a les mans dels clients el destí d'una part dels recursos econòmics de l'Obra Social. Enguany s'han presentat 626 projectes, que pertanyen a l'àmbit de la cultura (32%), l'educació (27%), la dependència (15%), la integració social (13%) i el patrimoni i el medi ambient (13%).

Comentaris

Segur que també t'interessa!