"ENTRE EL FRANCOLÍ I L'ANGUERA", LA NOVA ACTIVITAT DE BARJAULA PER CONÈIXER L'ENTORN NATURAL DE MONTBLANC

Joan Pallissé Clofent, autor del llibre Els camins de l'aigua, descobrirà als més joves alguns dels indrets naturals més emblemàtics.

L’Associació Juvenil Barjaula, juntament amb el Centre Excursionista de Montblanc, organitza l’activitat “Entre el Francolí i l’Anguera” per conèixer l’entorn natural de Montblanc. L’excursió tindrà lloc el proper diumenge 13 de març i s’iniciarà a dos quarts de nou del matí a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, des d’on els participants es desplaçaran en vehicles fins a Rojals.

Joan Pallisé, montblanquí afeccionat a l’excursionisme i a l’espeleologia i autor del llibre sobre les fonts i aigües del terme de Montblanc, Els camins de l’aigua, serà l’encarregat de guiar el grup per alguns dels indrets propers a Els Cogullons, un despoblat de Montblanc que es troba a l’antic terme de Rojals. A llarg de l’excursió, també es visitaran algunes fonts d’aigua.

La durada de l’excursió és d’aproximadament 4 hores, amb una parada per esmorzar, i és recomanable portar guants i tisores de podar ja que es passarà per nous camins de difícil accés degut a l’abundant vegetació. L’hora d’arribada a Montblanc és al voltant de les 13.30 hores.

Amb aquesta activitat, Barjaula té l'objectiu d'apropar l'entorn natural de Montblanc als més joves per descobrir-los alguns dels indrets més emblemàtics i concorreguts pels nostres avantpassats.

Comentaris

Segur que també t'interessa!