BARJAULA CELEBRARÀ ELS 10 ANYS DE LA DISCO-FESTA

L'any 2001 va néixer la Disco-Festa dins els actes de la Festa Major de Montblanc per atraure els més joves de la vila i la comarca.

L’aparcament de Sant Miquel acollirà els propers 8 i 9 de setembre a partir de les 12 de la nit la Disco-Festa 2011, que enguany celebrarà els seus 10 anys d’història, com un dels principals actes dirigits als joves de la Festa Major de Montblanc. Per commemorar l’aniversari, l’Associació Juvenil Barjaula, entitat que l’organitza des de l’any 2001, durà a terme un gran sorteig de 10 regals i un divertit concurs.

La primera sessió de la Disco-Festa tindrà lloc el proper 8 de setembre i comptarà amb la música de DJ Energy, DJ Pablo del Sol, DJ Kidd, les projeccions de Comeback i el tradicional esmorzar per començar de la millor manera la Festa Major. A més, es durà a terme un sorteig de 10 fantàstics regals, per celebrar un per un els 10 anys. La segona nit de la Disco-Festa, el 9 de setembre, estarà plena de sorpreses, acompanyada amb els millors DJ’s, vídeo-projeccions i esmorzar per tothom, i el concurs “A la barra i al llit, al primer crit”, amb un viatge de premi per als guanyadors.

El cartell promocional de la Disco-Festa ha estat dissenyat, un any més, per Àlex Rebollo, en el qual s'ha volgut mostrar una de les sessions de la festa.

Segur que també t'interessa!