BARJAULA ORGANITZA UN NOU CURS PER APRENDRE A BALLAR SARDANES

Després de l'èxit de participació al curs per aprendre a ballar sardanes del 2011, l'Associació Juvenil Barjaula ha tornat a programar el Curs d'iniciació i perfeccionament de la sardana, permetent a totes les persones que ja en tenen nocions puguin perfeccionar-ne el seu ball. El curs tindrà lloc a l'antic hospital de Santa Magdalena de Montblanc els propers dissabtes 21 i 28 de gener, i 4 i 25 de febrer a les 18 hores.

Impartit per membres del Grup Sardanista del Museu Arxiu de Montblanc, està dirigit als alumnes que vulguin iniciar-se en el ball i a aquells que vulguin perfeccionar-lo, polint la seva tècnica i aprenent a comptar i repartir. Les sessions tindran una durada de dues hores. L'activitat és oberta a tothom, tot i que és necessària una inscripció prèvia, que és gratuïta. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com indicant les dades personals (nom, cognoms i telèfon).

Amb aquesta activitat, que s'emmarca dins el Cicle d'activitats tardor-hivern, Barjaula manté el seu objectiu de donar suport a una important tradició catalana, cridant a la participació a totes aquelles persones, especialment joves, que desconeixen el ball nacional de Catalunya.

Comentaris

Segur que també t'interessa!