CONTINUA EL CICLE DE CINEMA LUMIÈRE AMB LA COMÈDIA 'VIAJE A DARJEELING'

Després de les festes de Nadal i de la gran revetlla de cap d'any B'13, aquesta setmana continua el cicle d'activitats de tardor-hivern de l'Associació Juvenil Barjaula amb una nova projecció del Cicle Lumière de cinema Culte. Es tracta de la comèdia 'Viaje a Darjeeling', una divertida 'road movie' ambientada a l'Índia. 

Aquesta pel·lícula nordamericana dirigida per Wes Anderson es podrà veure aquest divendres 11 de gener a les 22:30 de la nit a la sala d'actes del Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc. Aquesta serà la penúltima sessió del cicle que s'acabarà el 25 de gener amb el film 'Habitación en Roma'. 

Una divertida 'road movie' 

Tres germans emprenen un viatge per l'Índia a la recerca de la seva mare. Francis, Peter i Jack són tres germans que s'han distanciat amb el pas del temps i ni tan sols es parlen. La mort del seu pare els reuneix novament i sorgeix la necessitat de tornar-se a apropar i retrobar-se amb la seva mare. Francis proposa fer un viatge en tren per l'Índia a mode de peregrinatge espiritual a través de la Darjeeling Limited, la línia ferroviària que recorre el país. Per 'mal comportament' són obligats a baixar del tren i és aquí on comença el veritable viatge. Una divertidíssima 'road-movie'. 


Segur que també t'interessa!