MONTBLANC INAUGURA EL NOU PUNT DE SERVEIS JUVENILS

Barjaula va participar, el passat divendres 11 de gener, a la inauguració del nou punt de Serveis Juvenils de Montblanc. Aquest nou punt, que s'ha ubicat a la biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles, s'ha posat en marxa amb l'objectiu d'acostar als joves tots els serveis que ofereix l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Per la biblioteca hi passen cada dia centenars de joves, un bon lloc per situar-hi el servei. 

A la inauguració hi va participar el regidor de joventut de l'Ajuntament de Montblanc, Jordi Albalat; el conseller comarcal de joventut, Manel Requena, i el director territorial de joventut a Tarragona, Joan Plana. Tots tres van destacar la necessitat d'acostar aquest servei als més joves en matèria de salut, treball, habitatge i educació, entre d'altres.  

Durant l'acte també es va donar a conèixer la nova imatge del servei, creada pel dissenyador montblanquí Xavier Iborra. Una imatge acompanyada d'un eslògan: Sí, hi ha demà. Un missatge amb dosis d'esperança per a uns joves que si treballen amb esforç i il·lusió es poden fer un camí per un futur millor, tot i l'actual situació econòmica. 

L'acte es va acabar amb la degustació de cocktails saludables i una visita a l'exposició del jove artista Adrià Pena, que es podrà veure aquests dies a la biblioteca. Ja ho sabeu joves, si necessiteu qualsevol cosa, us podeu adreçar al Punt de Serveis Juvenils de Montblanc!


Segur que també t'interessa!