Barjaula estrena nova imatge per celebrar els 10 anys

L'Associació Juvenil Barjaula de Montblanc ha presentat aquest dijous la seva nova imatge per celebrar els deu anys de l'entitat. El nou logotip presenta una imatge totalment renovada, més sòbria i actual i amb una tipografia més moderna. El vermell és el color protagonista, el més característic de l'associació. 

El dissenyador Xavier Iborra, de XD Creacions, ha estat l'encarregat de donar forma a la nova imatge corporativa de Barjaula. “Ara la imatge és molt més sòbria a nivell d'estètica i més agressiva a nivell de color”, explica Iborra. 

La nova imatge ja es pot veure a les samarretes que s'han editat per celebrar els 10 anys que incorpora l'eslògan '10 anys d'esperit jove'. Les samarretes es podran comprar a partir d'ara a través d'Internet enviant un correu a ajbarjaula@gmail.com i també als diversos actes de Barjaula. 

Per celebrar aquests deu anys, aquest dijous també s'ha donat a conèixer la festa del 10 anys que es farà el dia 14 d'agost a la gespa de davant la torre de Barjaula, seu social de l'entitat. Començarà a les 6 de la tarda amb una Tarda de Cantautors. “L'objectiu és que els músics de Montblanc i la Conca tinguin un escenari per donar-se a conèixer”, explica el president, Oriol Pallissó. Hi participaran Antoni Duch, Xavier Iborra, Oscar Cantillo, Mercedes Loperena, Edu Vilalta i Guillem The la Vall. A la nit, a partir de les 12, els Ban'd'Al·lucinògens seran els encarregats de pujar a l'escenari i fer ballar al públic fins a la matinada. 

 La festa ha comptat amb la col·laboració de la DO Conca de Barberà i durant la tarda es podran degustar vins de diversos cellers de la comarca. També hi ha col·laborat La Cultural Jordi Francolí de l'Espluga de Francolí.

Segur que també t'interessa!