Barjaula et porta al teatre: 'Barcelona', de Pere Riera

Un any més Barjaula i l'associació juvenil Auvënguen de l'Espluga de Francolí organitzem la sortida al teatre, un clàssic del cicle d'activitats de tardor-hivern que ben aviat es donarà a conèixer. Enguany l'obra escollida és 'Barcelona', protagonitzada per Emma Vilarassau i Míriam Iscla i dirigida per Pere Riera. Una obra que ha aconseguit diversos reconeixements i premis per la seva qualitat. 

Com cada any organitzarem un autobús conjuntament amb els joves de l'Espluga per anar al teatre a Barcelona. La sortida serà el proper dissabte 30 de novembre. L'hora prevista de sortida serà les 5 de la tarda i l'obra començarà a les 8 del vespre a Teatre Goya de Barcelona. Les places són limitades i es necessita inscripció prèvia. L'entrada té un preu de 32 euros i inclou l'entrada i l'autobús. 

Per fer les reserves cal enviar un correu amb les dades de cada persones a ajbarjaula@gmail.com i l'ingrés del preu de l'activitat s'ha de fer al número de compte de 'la Caixa' 2100-0068-69-0200218029. Les inscripcions es poden fer fins al dia 15 de novembre, així que no trigueu a reservar la vostra plaça. 

Sinopsis: 

La Núria i l’Elena són dues dones amb comptes pendents; dues amigues separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria. Dues dones atretes sense remei per l’encís d’una ciutat prodigiosa; una ciutat rosa de foc, blava i vermella. El seu retrobament, la darrera batalla entre totes dues, tindrà lloc en una Barcelona que respira, malgrat tot, les cendres d’una època daurada. Totes dues hauran de posar en solfa allò que les apropa i allò que les separa, amb el ressò d’una guerra estúpida i sagnant com a teló de fons. Durada: 2 hores 55 minuts aprox. (amb entreacte).


Comentaris

Segur que també t'interessa!