BARJAULA BAT RÈCORDS DURANT EL CONFINAMENT


Com molts sabeu, aquest confinament hem estat molt actius a les nostres xarxes socials. Hem organitzat set reptes, hem buscat formes d'entretenir als nostres seguidors i a les nostres seguidores, etc. Però el que no esperàvem era que continuéssiu informant-vos de les notícies de la nostra associació, seguíssiu els reptes al detall, ni tampoc aquesta resposta que hem rebut.

S'HAN TRIPLICAT LES VISITES A LA NOSTRA PÀGINA WEB DURANT EL CONFINAMENT
How Much Electricity Does Your Computer Consume? - iSwitch

El passat mes de març la pàgina web de l'Associació Juvenil Barjaula va rebre 1.160 visites, un 311,1% més que la mitjana dels darrers cinc anys que tenien al voltant d'unes 372 visites. D'altra banda a l'abril hi ha hagut 974 visites, un 419,4% més que la mitjana que és d'unes 232 visites.

El mes de març i el mes d'abril del 2020 han estat el març i l'abril que s'han registrat més visites a la pàgina web de Barjaula els darrers 10 anys

Valorem que aquest augment considerable va directament relacionat amb el vostre interès pels nostres continguts. És per aquest motiu que seguirem treballant per oferir-vos més continguts que us puguin ser d'interès i que afavoreixin als joves del municipi i de la comarca.

Referent a les visites de moment l'any 2020 en tenim 2.678 i creiem que arribarem a acabar l'any amb unes 4.900, marcant així el nombre de visites més elevat dels darrers 6 anys.

Que la gent segueixi entrant a la nostra pàgina web ens ho prenem molt positivament. La majoria de gent acostuma a informar-se a través de Facebook, Instagram, Twitter i WhatsApp, i costa que facin el salt als blogs d'associacions. Per tant, seguir sumant visites i poder competir amb anys que la gent mirava més els blogs que en l'actualitat ho considerem un èxit.

Per altra banda, a Instagram, Facebook i Twitter, ho seguim petant màximament! Si no ens segueixes, ja estàs tardant!

Un dels nostres objectius, quan vam posar-nos al capdavant de l'associació, era ser més actius a les xarxes socials i dinamitzar-les per interactuar amb els joves i sumar més persones al projecte. Crec que aquesta matèria ja li podem posar l'aprovat, ara seguirem 'currant' per arribar a l'excel·lent i per poder-vos oferir més cosetes més enllà de les pantalles.





Comentaris

Eduard Molné ha dit…
Que bé! 👏🙂

Segur que també t'interessa!