BALL DEL FANALET PER LA DISCO-FESTA 2007

Després de l’espectacular Disco-Festa de les Festes del Centenari, l’Associació Juvenil Barjaula vol que aquest 2007 sigui també recordat per la Festa Major més divertida i més montblanquina dels últims anys.

A part de les ja tradicionals cistelles, dvd’s, go-go’s i viatges a Mallorca, aquest 2007 l’entitat ha decidit apostar per tirar uns anys enrere i rememorar el ball del Fanalet. De moment s’està treballant en el projecte i encara falta lligar algunes peces importants com per exemple la nova ubicació.

Les obres a l’aparcament de Sant Miquel faran impossible la celebració en el seu lloc habitual, però el que sí que se sap segur és que la Disco-Festa 2007 serà els dies 8 i 9 de setembre, que mantindrà l’essència clàssica de la Festa Major de Montblanc, que sonarà l’Amparito Roca, que hi haurà coca i xocolata de matinada per tothom i com a novetat d’aquest any el Ball del Fanalet.

L’entitat està negociant a més amb la Bandarra Street Orkestra, habitual col·laboradora de les nostres festes, l’adaptació d’algun vals conegut per fer-lo més alegre i festiu. Tot fa pensar que fins i tot en això hi haurà alguna sorpresa.

Comentaris

Segur que també t'interessa!