ENCASTANYA'T, la primera novetat de la nova junta

El pròxim 31 d'octubre a la tarda, després de dos mesos de treball, es celebrarà l'ENCASTANYA'T! Ho farem a la plaça 1 d'octubre a partir de les 17h fins a l'hora de sopar.

Cartell del ENCASTANYA'T 2019


L'ENCASTANYA'T es tracta d'un acte amb dues cares ben diferents: la primera dirigida als més petits de la vila que gaudiran d'un espectacle infantil sobre la castanyada i en acabar podran berenar coca amb xocolata* (per 2€).

FITXA TÈCNICA:
Títol: Marrameu Torracastanyes.
Companyia d'animació infantil 'Trencamandres' (La Pobla de Montornès).
Sinopsi de l'espectacle: Animació infantil amb danses i cançons de tardor. La senyora Pepeta, en Marrameu o el bolet petitó son algunes de les cançons que faran amb una principal protagonista: La Castanyera que ens farà ballar i cantar les seves cançons.
                                 Resultat d'imatges de TrencamandresResultat d'imatges de Trencamandres
Imatges de la companyia teatral Trencamandres i la seva icona i logotip.


La segona cara, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, és pel jovent que vulgui començar a animar el cos, abans que arribi la nit. 
- Has vist mai una xaranga amb gralles? Doncs MúsXXL et sorprendrà amb la seva fusió dels clàssics instruments de metall amb els instruments tradicionals de la nostra terra. Entre cançons tradicionals i els millors temes de tots els temps, han promès fer-nos gaudir moltíssim.
foto de MÚSX.             foto de MÚSX.
Imatges del grup musical MúsX i el seu logotip.


I perquè no ens falti energia durant tota la tarda, ens trobaràs a la barra! Servirem per a vosaltres: aigües, sucs, resfrescs i cervesa*.

Un cop acabada la Xaranga tancarem l'ENCASTANYA'T amb molts dels "hits" que no poden faltar en cap festa. Una llista de cançons feta amb molt amor per la junta de Barjaula i desitgem que la gaudiu amb el mateix amor.

*Els beneficis obtinguts amb venda de coques i xocolata, i les begudes de la barra, seran destinats per a seguir treballant. Per aquest motiu, demanem màxima participació i col·laboració. Moltíssimes gràcies!


Comentaris

Segur que també t'interessa!