IMPROSHOW, UN ESPECTACLE TRENCADOR


La Tercera Mostra de Teatre de Montblanc comença amb un èxit de públic i de l'espectacle "Improshow" de la Companyia Planet Impro.

Dissabte dia 6 d'octubre a les 22:00h les portes del Teatre del Centre Parroquial de Montblanc es van obrir per rebre els primers espectadors. Al vestíbul, es van trobar els actors de la Companyia Planet Impro demanant al públic que suggerís la primera idea o frase que els passés pel cap, seria en definitiva, el guió de l'obra de teatre.

A les 22:45 va començar l'espectacle amb quatre actors a escena, sense guió i com a única base la improvisació a partir de les notes del públic. Més d'un cop, els mateixos actors van quedar sorpresos de la reacció del públic al llegir alguna frase referida a la vila, una mena de joc dels disbarats que va crear situacions còmiques que va fer riure d'allò més els més de 150 espectadors.

Al final, els actors van agrair el suport del públic, apuntant que en 7 anys de representacions, alguna idea proposada a Montblanc els havia superat. En concret una, on el públic va riure durant 5 minuts de rellotge i els 4 actors van quedar muts sense saber com reaccionar fins que van adaptar la idea. Al final se'n van sortir molt bé apartant les caixes...

Comentaris

Segur que també t'interessa!