SANT JORDI DES DE CASA

🌹L'Associació Juvenil Barjaula us desitja una bona diada de Sant Jordi🥀📚

La festivitat de Sant Jordi té una gran importància tant en l'àmbit cultural com nacional. Però a Montblanc no només és important, també és un sentiment i una part més de nosaltres.

La nostra associació va néixer d'un grup d'amics que organitzaven la Dracum Nocte i formaven part de l'equip de Servei d'ordre de la Setmana Medieval. Aquesta amistat amb un parell de mesos l'any no en tenia prou i per aquest motiu es va formar l'Associació Juvenil Barjaula, l'associació de joves els 365 dies l'any.

L'actual president de l'Associació Medieval també va ser membre de la junta de Barjaula des dels inicis fins al 2008 i vicepresident els seus darrers dos anys. És per aquest motiu que actualment les dues associacions tenim molt bona relació.

També, alguns membres de la junta, tant actual com anteriors, han fet papers protagonistes com: Ariadna Ferrer, Joan Roig, Núria Griso, Jordi Albalat, Joan López, Arnau Porta, Aina Bonet, Ariadna Pié, Pau Esteve, Marc Pallissó i Míriam Ortín. També hagut membres de juntes anteriors que han estat caps de casa.

Enguany, malauradament; no s'ha pogut celebrar la Setmana Medieval als carrers i desitgem que mai més es torni a repetir l'experiència. Esperem poder tornar als carrers aviat i poder celebrar la XXXIV Setmana Medieval, el pròxim 2021.

Fotografia de: Josep Ardila (Ràdio Montblanc / Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, de Montblanc)

Comentaris

Segur que també t'interessa!