L'OBRA DE CRISTINA SUGRAÑES A LA TORRE DE BARJAULA

Amb motiu del segon aniversari de la inauguració de la Torre de Barjaula, el proper dissabte 28 de juny a les 19 h tindrà lloc a la Torre la inauguració de l'exposició de l'obra de la montblanquina Cristina Sugrañes Porta (1980), llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

"L'exposició ens ofereix dos treballs que tracten, per un costat, els sentiments, i per l'altre, l'opressió de la dona a través del seu sexe. El primer treball "Sentir la pell" consta d'una sèrie de sis fotografies a color de 50x75cm on l'autora utilitza el cos humà com a suport per retratar els sentiments més quotidians. Per altra banda, "Atrapades" és una sèrie de gravats en fusta i linòleum que reflexiona sobre la concepció de la dona, no pel fet de ser-ho, sinó per la seva sexualització i la consideració d'objecte.

Cristina Sugrañes ens proposa una exposició oberta a la reflexió i als sentits, una excursió pels sentiments i els convencionalismes, tot això amb una gran creativitat i plasticitat. Una mostra, en definitiva, digna d'experimentar." Ricardo Romero, comissari d'art.

Comentaris

Segur que també t'interessa!