BARJAULA REALITZARÀ UN CICLE DE CINEMA ALTERNATIU

El “Cicle Lumière, de cinema de Culte” alternarà pel·lícules experimentals amb les rareses més “freak”
L’Associació Juvenil Barjaula de Montblanc ha preparat per al proper mes de novembre un cicle de cinema que projectarà pel·lícules “de Culte” que normalment estan fora dels circuits comercials.
El cicle es realitzarà durant tres divendres consecutius, els dies 14, 21 i 28 de novembre, a les 10 de la nit, a la torre de Barjaula. Cada dia es projectaran dues pel·lícules. L’entrada és gratuïta.
Sota el nom de “Cicle Lumière, de cinema de Culte”, s’enmarca una proposta eclèctica que recull un seguit de produccions cinematogràfiques que han estat singulars per motius ben diferents.
En aquest cicle s’han programat projeccions de films clàssics de sèrie B, films experimentals o innovadors, i curiositats pintoresques destinades a riure una bona estona. El cicle pretén donar a conèixer pel·lícules que rarament es poden veure a les sales de la comarca, i que totes elles han estat dignes d'admiració i fascinació per a moltes generacions d'amants del cinema alternatiu. La programació s’ha fet pensant en acostar el cinema menys conegut als joves, i fer-los passar una bona estona, combinant en cada sessió un film experimental amb un altre de divertit.
PROGRAMACIÓ DEL CICLE:

Divendres, 14 de Novembre, a les 22h. Doble Sessió:
- Los idiotas. (cine Dogma #2) (1998)
- The Rocky Horror Picture Show (1975)

Divendres, 21 de Novembre, a les 22h. Doble Sessió:
- Plan 9 del espacio exterior (1959)
- Happiness (1998)

Divendres, 28 de Novembre, a les 22h. Doble Sessió:
- Memento (2000)
- El ataque de los tomates asesinos (1978)
Podeu consultar més informació sobre la programació i les pel·lícules aquí

Segur que també t'interessa!