EL B'09 DONARÀ LA BENVINGUDA AL NOU ANY DES DE SANT FRANCESC

La revetlla popular de Cap d’Any, B’09, coorganitzada per l’Associació Juvenil Barjaula i l’Ajuntament de Montblanc, tornarà a celebrar-se en el marc incomparable de l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc que, engalanat per l’ocasió i equipat amb tots els serveis, es convertirà per una nit en una gran sala de festes per donar la benvinguda al nou any.

A partir de la una de la nit i fins ben entrada la matinada, Montblanc tornarà a acollir una inoblidable revetlla per encetar el 2009. El B’09 estarà ple de sorpreses, regals i sortejos; tot això, acompanyat de la música dels millors DJ’s de Montblanc i d’un videodejey encarregat dels vídeos que al llarg de la nit es projectaran a Sant Francesc. A més, s’obsequiarà als més puntuals amb una bossa cotilló i als que aguantin fins al final amb el tradicional esmorzar d’any nou. La festa serà pública i d’entrada lliure.

El B’09 serà la sisena edició de la revetlla de Cap d’Any que organitza Barjaula i l’Ajuntament de Montblanc, i que té com a principal objectiu aconseguir que els joves de la Vila Ducal no hagin de desplaçar-se a altres indrets per donar la benvinguda al nou any. Després dels dos primers anys en que l’assistència de públic va ser més aviat escassa, la festa s’ha consolidat i s’ha convertit en un gran esdeveniment.

Properament, us donarem més detalls sobre la festa...

Segur que també t'interessa!