CAP D'ANY B'08, HI SEREM TOTS!


Benvingut 2008!
Bon any a tothom!

El B’08 s’acosta i Barjaula ja ho té tot preparat perquè la festa d’entrada al nou any torni a ser un gran esdeveniment.

La festa es celebrarà avui 31 de desembre a partir de la una de la nit a l’Antiga Església de Sant Francesc de Montblanc. Un any més aquest magnífic espai ha estat escollit per Barjaula per convertir-lo en una gran sala de festes, engalanat per a l’ocasió i equipat amb tots els serveis, Wc, climatització, etc.

Barjaula s’esforça any rere any per millorar la festa i fer que aquesta sigui inoblidable, per això, la B’08 estarà plena de sorpreses i regals. Durant la revetlla es sortejaran diversos regals entre els assistents, com ara, un reproductor DVD, una cistella de Nadal i nombrosos regals. I els més puntuals seran obsequiats amb una bossa cotilló. Una de les novetats de la B’08 serà el joc de les cartes que es repartiran entre els assistents al entrar al recinte. Cadascú tindrà la meitat d’una carta i haurà de trobar la seva parella... Seràs capaç de trobar-la per rebre un petit obsequi? Tot això, acompanyat de la música dels millors DJ’s de Montblanc i la incorporació d'un videodejey comandant les projeccions. La nit acabarà amb el tradicional esmorzar!

Ah! i l'entrada, com sempre, gratuïta.
Els preus de la barra: populars!

La festa serà pública, d’entrada lliure i coorganitzada per l’Associació Juvenil Barjaula i l’Ajuntament de Montblanc.

Segur que també t'interessa!