FARTDEBRAVES'09, UN CONCURS AMB MOLT DE GUST PER LA FIRA DE SANT MARTÍ

Aprofitant la celebració de la Fira de Sant Martí de Montblanc, l'Associació Juvenil Barjaula ha organitzat el primer concurs de tast de patates braves, sota el nom Fartdebraves 2009, que se celebrarà el dissabte 7 de novembre de les 12 a les 13.30 hores a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. Per tant, unes hores abans de que s'inauguri oficialment la Fira de Sant Martí.

Està previst que aplegui a un bon nombre d'aficionats a aquesta tapa. Per poder tastar les braves presentades al concurs, caldrà adquirir un tiquet a l'Oficina de Turisme a partir del proper dilluns 26 d'octubre, al preu de 3 euros.

Per aquest preu, els participants podran tastar les racions de patates braves dels establiments montblanquins participants: El Cortijo, Viaurèlia, Mil·lènium, Cal Jordi, El Comerç del Mallol, Isama i El Seguici. A més, els majors d'edat ho podran acompanyar amb vins i caves de la Conca de Barberà, i als menors se'ls repartirà aigua.

A tots els participants se'ls donarà una butlleta per poder votar les millors patates braves de Montblanc i, un cop fet el recompte, es farà púbic el veridicte el diumenge a la tarda, en el marc de la Fira. A més, els participants tindran un record d'aquesta primera edició del Fartdebraves i una racció de braves en un dels establiments participants al concurs.

Fartdebraves'09 ha nascut a partir de la iniciativa dels membres del "Grup de Farts de Montblanc", creat fa uns mesos a la xarxa social Facebook. Aquest grup ja compta amb gairebé 200 membres, majoritàriament, joves montblanquins.

Comentaris

Segur que també t'interessa!