BRAMS I TABALOKO A LA DRACUM NOCTE 2010

El grup berguedà actuarà a Montblanc en un concert extraordinari de la gira que commemora el 20è aniversari de la seva creació.

La Dracum Nocte comptarà en la seva nova edició amb dos grans grups del panorama musical català: Brams i Tabaloko. L'Associació Juvenil Barjaula, organitzadora de l'acte juntament amb l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, ha presentat els dos grups que actuaran a la Dracum Nocte 2010, que tindrà lloc el proper 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

El grup berguedà, immers en la seva gira d'aniversari dels 20 anys de la seva creació, tornarà a actuar a Montblanc després que al 2004 pleguessin per no córrer el risc d'esgotar el projecte de Brams, que va iniciar l'any 1990. Els diferents components es van dispersar per tirar endavant projectes propis com Aramateix, Dept, Dijous Paella, o per sumar-se a grups ja existents com Strombers i Skàndol Públic. Ara, en paral·lel a aquests projecte,s Brams han tornat a reunir-se per celebrar la gira de commemoració del 20è aniversari del seu naixement.

Tabaloko, grup de rumba-reggae i mestissatge barceloní, presentarà a la Dracum Nocte el seu nou disc "Cap a Badbaca", que sortirà a mitjans d'abril. La gira Road to Badbaca iniciarà el proper 14 d'abril amb la presentació oficial del disc a Barcelona i recorrerà tot el país.

Durant la presentació de la Dracum Nocte, també s'ha fet públic el seu cartell promocional, obra del dissenyador montblanquí Àlex Rebollo.

Dracum Nocte, l'arribada de les forces del mal a Montblanc

La Dracum Nocte, que se celebrarà el proper 23 d'abril dins els actes de la XXIII edició de la Setmana Medieval de Montblanc, començarà a les 23.00 hores al passeig Conangla (El Foradot) amb l'espectacle "Dracum Nocte 2.0.; L'Origen del Mal", que es basa en l'arribada del Drac i les forces del mal a la Vila Ducal. A continuació, tindrà lloc el correfoc que comptarà amb la presència dels Dimonis de Montblanc, el Drac de Montblanc i diverses colles convidades. A partir de les 00.30 a la plaça de Sant Francesc, Brams celebraran amb un gran concert els 20 anys del seu naixement, i Tabaloko presentaran als assistents el seu nou disc. Tot això, acompanyat de més de 500 litres de la típica Sang del Drac, que l'organització prepara any rere any.

Segur que també t'interessa!