LA DRACUM NOCTE DONARÀ EL TRET DE SORTIDA A LA SETMANA MEDIEVAL DE MONTBLANC

Brams i Tabaloko, dos grans grups del panorama musical català, seran els encarregats de tancar la pimera nit de la festa medieval.

El proper 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es donarà el tret de sortida de la XXIII edició de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc amb la Dracum Nocte, l'arribada de les forces del mal i del Drac a la vila.

L'espectacle "Dracum Nocte 2.0; L'Origen del Mal, que es basa amb la invocació del Drac i la seva arribada a Montblanc, tindrà lloc a partir de les 23.00 hores al passeig Conangla (El Foradot), seguit d'un correfoc que comptarà amb la presència del Drac de Montblanc, els Diables del Pla de Santa Maria i els Dimonis de Montblanc. A partir de les 00.30 a la plaça de Sant Francesc, el grup berguedà Brams celebrarà amb un gran concert els 20 anys del seu naixement i Tabaloko presentarà el seu nou disc "Cap a Badbaca".

L'Associació Juvenil Barjaula, organitzadora de l'acte juntament amb l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, prepararà més de 500 litres de la típica Sang del Drac pels centenars de joves que cada any hi assisteixen.

Brams i Tabaloko, dos grans grups del panorama musical català

El grup berguedà, immers en la seva gira d'aniversari dels 20 anys de la seva creació, tornarà a actuar a Montblanc després que al 2004 pleguessin per no córrer el risc d'esgotar el projecte de Brams, que va iniciar l'any 1990. Els diferents components del grup es van dispersar per tirar endavant projectes propis com Aramateix, Dept, Dijous Paella o per sumar-se a grups ja existents com Strombers i Skàndol Públic. Ara, en paral·lel a aquests projectes, Brams han tornat a reunir-se per celebrar la gira de commemoració del 20è aniversari del seu naixement, que finalitzarà el proper 5 de juny per les festes de La Patum de Berga.

Tabaloko, el grup de rumba-reggae i mestissatge barceloní, presentarà a la Dracum Nocte el seu nou disc, que va sortir al mercat a mitjans d'abril. La gira Road to Badbaca va iniciar el passat 14 d'abril amb la presentació oficial del disc a la sala Apolo de Barcelona i recorrerà tot el país.

Segur que també t'interessa!