ELS MONTBLANQUINS PUNTUEN AMB BONA NOTA L'AIGUA DE LA PASQUALA

Celebrat en el marc de les activitats programades per difondre el camp de treball per recuperar la zona de la Pasquala, el tast d'aigua va comptar amb la participació de més d'un centenar de persones.

Després del tast d'aigua que va organitzar el passat dissabte 26 de juny a Montblanc l'Associació Juvenil Barjaula i el CAU sota el nom "Tastem la nostra aigua", la principal conclusió és que als montblanquins els agrada l'aigua de la Pasquala.

Durant dues hores més d'un centenar de montblanquins i montblanquines es van apropar a la plaça Major de la vila per tastar fins a un total de 5 aigües diferents. Les aigües del tast eren: aigua embotellada Font Vella (número 1), aigua provinent del trasvassament de l'Ebre (número 2), aigua de la Pasquala (número 3), aigua de la Vall (número 4) i aigua de la Font de Magnèsia de Poblet (número 5). Els participants van puntuar el gust de cadascuna d'aquestes aigües i van haver d'esbrinar quina de les cinc era l'aigua de la Pasquala.

L'aigua més ben valorada pels enquestats va ser la Font Vella, però en segon lloc, i a molt poca distància, l'aigua de la Pasquala, seguida de l'aigua de la Vall. Les pitjors qualificades van ser la procedent del trasvassament de l'Ebre i la de la font de Magnèsia, amb un gust molt contrastat amb la resta.

Pel que fa a la identificació de l'aigua de la Pasquala, un 33% dels participants al tast van ser capaços d'identificar quina ho era sense tenir-ne cap mena d'indici. Aquesta dada és rellevant pel fet de la dificultat que tenia aquesta identificació.

Comentaris

Segur que també t'interessa!