L'ASSOCIACIÓ JUVENIL BARJAULA CELEBRA L'ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS RENOVANT LA SEVA JUNTA

Núria Griso renova com a presidenta de l'entitat després de la votació per escollir la nova Junta de Barjaula.

El passat 19 de juny a partir de dos quarts de vuit del vespre l'Associació Juvenil Barjaula va celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, que tenia com a punt més important de l'ordre del dia la renovació de la junta.

La presidenta de l'entitat, Núria Griso, va fer balanç de totes les activitats organitzades i/o coorganitzades per l'entitat al llarg de l'últim any, destancant-ne la primera edició del Fartdebraves, el taller de tast de xocolata o la Dracum Nocte amb els concerts de Brams, i Tabaloko entre d'altres. A continuació, el tresorer, Cesc Viñas, va presentar l'estat de comptes de l'entitat, abans que la Junta actual presentés la seva dimissió. En el torn de presentació de candidatures, l'encapçalada per Núria Griso, l'única que es va presentar, va guanyar per majoria absoluta. Després de la seva aprovació, la nova Junta de l'entitat està formada pels següents membres:

Presidència: Núria Griso
Vicepresidència: Oriol Pallissó
Secretaria: Anna Fuguet
Tresoreria: Cesc Viñas
Vocalies: Adrià Gutiérrez, Albert Andreu, Àlex Rebollo , Arnau Bargalló, Judit Sanahuja, Marc Gutiérrez , Neus Jové, Pau Siscart i Rosa Siscart.

Comentaris

Segur que també t'interessa!