UN ANY MÉS "BARJAULA ET PORTA AL TEATRE"

L’Associació Juvenil Barjaula ha tornat a programar l’activitat “Barjaula et porta al teatre”, després de l’èxit de participants de les dues edicions anteriors. L’obra escollida és Pel davant i pel darrera, una de les comèdies més aclamades per la crítica i el públic, que tindrà lloc el proper 20 de novembre a les 21.30 hores al teatre Borràs de Barcelona.

El període d’inscripció és del 20 d’octubre i fins el 2 de novembre, ambdós inclosos. Per formalitzar la inscripció cal realitzar una transferència de 27 euros al número de compte de Barjaula (Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona: 2100 0068 69 0200218029), indicant el nom i cognoms de la persona que realitza el pagament. També és necessari enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com amb les dades personals i de contacte de la persona inscrita.

Les inscripcions estan obertes a tothom i a qualsevol edat, tot i que els menors d’edat hauran d’entregar una autorització dels pares i/o tutors abans de la realització de l’activitat. El preu inclou l’entrada al teatre i el bus d’anada i tornada de Montblanc a Barcelona.

El bus sortirà a les 18.30 hores des de la benzinera de Montblanc (Muralla de Santa Tecla, 10).

Pel davant i pel darrera, una de les comèdies més recordades dels últims anys
Malentesos davant i darrere de l'escenari en una doble ficció que narra com una colla de pèssims actors intenta muntar una obra teatral.

Escrita per Michael Frayn l’any 1982 i estrenada a Londres amb el títol de “Noises Off”, l'obra va arribar un altre cop a Barcelona el passat setembre. El muntatge, totalment renovat i amb nou repartiment d’actors, d’aquest vodevil esbojarrat es presenta amb versió de Paco Mir i direcció d'Alexander Herold. Es tracta d'una de les comèdies clàssiques del teatre actualitzada ara per al teatre català però mantenint un dels trets que van contribuir a l'èxit del muntatge: el bilingüisme.

El repartiment està format per Pep Planes, Rosa Gamiz, Carles Martinez, Anna Barrachina, Mónica Pérez, Enric Majó, Miquel Sitjar, Dafnis Balduz i Saïda Mancha.

Comentaris

Segur que també t'interessa!