EL CICLE LUMIÈRE ESTRENA LA SEVA CINQUENA EDICIÓ AMB MOON

El Cicle de cinema Lumière, que enguany es trasllada al Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc, encetarà la seva cinquena edició amb la projecció de la pel·lícula britànica Moon. L'activitat tindrà lloc el proper divendres 9 de novembre a les 22.30 h, i serà la que donarà el tret de sortida al Cicle d'activitats tardor-hivern, que engloba un conjunt d'activitats cultuals i lúdiques dirigides als joves de Montblanc i la Conca de Barberà i queorganitza anualment l'Associació Juvenil Barjaula. 

Les pel·lícules programades per la cinquena edició del Cicle Lumière són: Moon (ciència-ficció), Rubber (comèdia-terror), Persépolis (animació), Viaje a Darjeeling (comèdia), i Habitación en Roma (eròtica). 

Moon, una pel·lícula sobre un ésser humà que es planteja el sentit de la seva existència

Pel·lícula de ciència-ficció britànica del 2009, òpera prima de Duncan Jones que debuta al cinema amb una intel·ligent, reflexiva i claustrofòbica història, plena d'homenatges, sobre un astronauta que ha de treballar durant tres anys a la Lluna. Guanyadora a la millor pel·lícula al Festival de Sitges del 2009

El miner Sam Bell (Sam Rockwell) és enviat a la Lluna amb la missió d'extreure un gas que salvarà la Terra de la crisi energètica que travessa. Quan està a punt de tornar, després d'haver passat tres anys sol a la base lunar, allunyat de la seva família i amb l'única companyia d'un ordinador, comença a partir al·lucinacions que li provoquen un greu accident.

Segur que també t'interessa!