LA TARDA DE TEATRE SOLIDARI LLUITARÀ CONTRA LES LESIONS MEDUL·LARS I CEREBRALS

L'Associació Juvenil Barjaula col·labora amb la 3a edició de la Tarda de Teatre Solidari amb la Marató de TV3.

Mostra Creacions i el Grup Teatral de l'Institut Martí l'Humà de Montblanc han organitzat, un any més, la Tarda de Teatre Solidari, que tindrà lloc el proper 19 de desembre a les 18 hores al teatre del Centre Parroquial de Montblanc i en la qual es representarà l'obra Assassinat a la Carta.

Amb la col·laboració de l'Associació Juvenil Barjaula, l'Ajuntament de Montblanc, el Grup de Teatre Fila Zero, Centenari 2010, la Parròquia de Santa Maria i la Llibreria Requesens, l'acte té l'objectiu de recaptar fons destinats a la Marató de Tv3, que aquesta edició tractarà les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Les entrades es poden adquirir a la Llibreria Requesens a partir de l'1 de desembre. També es podrà comprar la butaca zero, per les persones que vulguin col·laborar amb la Marató però que no podran assistir a la representació.

Sinopsi: Germinal Puigpelat, un home ric, mor. Hi ha moltes persones que tenen motius per matar-lo, la seva dona, la criada, l'amant, el soci. Poc a poc, els espectadors els aniran descobrint. El final no el sap ningú, ni els mateixos protagonistes, però serà el públic qui el decidirà.

El repartiment està format per Marc Pallissó (Germinal Puigpelat), Maria Capdevila (Margot), Albert Vilalta (el soci), Iris Sánchez (Diana, -amant 1-), Núria Casamitjana (l'amant 2), Carlota Òdena (Paula, -amant 3-), Mª Rosa Díaz (la criada), Quim Martorell (l'inspector Banghousen), Gerard Cos (el policia), Ariadna Pié (Concepció Viladomat), Enric Caselles (l'infermer), Anna Carol (la cunyada), Sara Martínez (la veïna) i Martí Plana (el doctor). Tècnica de llum: Eulàlia Fernández. Direcció: Elisenda Rosell. Ajudant de direcció: Anna Lafebre.

Comentaris

Segur que també t'interessa!