BARJAULA ORGANITZA EL PRIMER CURS D'INICIACIÓ A LA SARDANA

El curs, de tres sessions, l’impartiran membres del Grup Sardanista del Museu-Arxiu de
Montblanc.

El Cicle d’activitats tardor-hivern 2010-2011, organitzat per l’Associació Juvenil Barjaula, presenta la principal novetat d’aquesta edició, el primer Curs d’iniciació a la sardana. El curs se celebrarà a l’antiga església de Sant Francesc, els propers dissabtes 29 de gener, i 5 i 12 de febrer a les 18 hores amb una durada de dues hores per sessió.

El curs, que l’impartiran membres del Grup Sardanista del Museu Arxiu de Montblanc, està dirigit als alumnes que vulguin iniciar-se en el ball i a aquells que vulguin perfeccionar-lo, polint la seva tècnica i aprenent a comptar i repartir. L’activitat està oberta a tothom, tot i que es necessita inscripció prèvia, que és gratuïta. Per inscriure’s només cal enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com indicant les dades personals (nom i cognoms, telèfon i e-mail).

Amb aquesta activitat, Barjaula té l’objectiu de donar suport a una important tradició catalana, cridant a la participació de tots aquelles persones, especialment joves, que desconeixen el ball nacional de Catalunya.

Comentaris

Segur que també t'interessa!