37 ALUMNES AL PRIMER CURS D'INICIACIÓ A LA SARDANA

Del 29 de gener al 19 de febrer, 37 alumnes van aprendre a ballar sardanes participant al primer Curs d'iniciació a la sardana, organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula dins el marc del Cicle d'activitats tardor-hivern 2010-2011.

El curs, que va celebrar-se a l'antic hospital de Santa Magdalena, va ser impartit per diferents membres del grup sardanista del Museu-Arxiu de Montblanc: Josep Sanahuja, Judit Masdeu, Piarrette Parnau, Ramona Sanahuja, Joana Roca, Núria Benet, Elisabeth Sabaté, Mª Rosa Solanes i Dolors García. La majoria dels alumnes eren joves d'entre 16 i 30 anys, tot i que també hi van participar adults de mitjana edat i un grup de nens i nenes d'entre 6 i 10 anys.

En l'última sessió del curs, els alumnes van rebre un diploma i els professors un petit record per part dels organitzadors. A més, membres de l'antiga anella sardanista de Montblanc van ballar un parell de sardanes als alumnes.

Amb aquesta activitat, Barjaula ha donat suport a una important tradició catalana i ho seguirà fent ja que alguns dels alumnes es trobaran regularment per perfeccionar la sardana abans de la celebració de l'Aplec Sardanista de Montblanc.

Comentaris

Segur que també t'interessa!