LES ASSOCIACIONS JUVENILS BARJAULA I AUVËNGUEN ORGANITZEN UNA SORTIDA AL TEATRE

Obert el període d'inscripció, del 30 d'octubre al 7 de novembre, per anar a veure el musical Cop de Rock! al teatre Victòria de Barcelona

L'Associació Juvenil Barjaula i l'Associació Juvenil Auvënguen, jóvens de l'Espluga han programat una sortida al teatre, després de l'èxit de les tres edicions anteriors de l'activitat "Barjaula et porta al teatre". En aquesta ocasió s'ha organitzat conjuntament entre l'entitat juvenil montblanquina i l'espluguina per aconseguir que més joves vagin a veure l'obra Cop de Rock!, el musical del rock català, que tindrà lloc el proper 19 de novembre a les 22 h al teatre Victòria de Barcelona.

El període d'inscripció és del 30 d'octubre al 7 de novembre, ambdós inclosos. Hi ha places limitades i per formalitzar la inscripció és necessari realitzar una transferència de 37 euros al número de compte de Barjaula (Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona: 2100 0068 69 0200218029), indicant el nom i cognoms de la persona que realitza el pagament. Després d'abonar l'import, també es necessari enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com o a auvenguen@gmail.com amb les dades personals i de contacte de la persona inscrita.

Les inscripcions estan obertes a tothom i a qualsevol edat, tot i que els menors d'edat hauran d'entregar una autorització dels pares i/o tutors abans de la realització de l'activitat. El preu inclou l'entrada al teatre i el bus d'anada i tornada. El bus sortirà a les 18.30 h (lloc a concretar).

Cop de Rock! recull, en dues parts, la banda sonora del nostre país des dels orígens de l'anomenat Rock Català. El muntatge es divideix en dues parts: la primera representa l'etapa de formació d'una jove banda de rock, i la segona, reflecteix "la segona oportunitat" que la vida ofereix als protagonistes i la seva trajectòria musical. Estructurat a partir de les cançons imprescindibles de la història musical del nostre país, amb cançons de Brams, Els Pets, Gossos, Ja t'ho diré, Sopa de Cabra i Lax'n'Busto, entre d'altres.

Amb guió i direcció de Joan Lluís Bozzo, direcció i producció musical de Toni i Xasqui Ten i direcció coreogràfica de Cristina Allande, és una producció de Dagoll Dagom.

Comentaris

Segur que també t'interessa!