El primer concurs #montblancés ja té guanyadors

Imatge de @sromero85
El primer concurs d’Instagram organitzat per Barjaula ja té guanyadors. Durant el cap de setmana 9 i 10 de febrer, montblanquins i montblanquines usuaris de la xarxa social de fotografies van penjar 140 imatges que retraten la vida montblanquina. 

Les imatges són molt diverses i variades i mostren la vitalitat de la vida a la vila. Cada usuari ha intentat respondre, amb les seves fotografies, què és per ell Montblanc. S’han pogut veure imatges de la Plaça Major, un paisatge del poble, moments del carnaval, escenes de la vida montblanquina o els racons més personals del municipi. 

Un dels dos guanyadors l’ha escollit l’Associació Juvenil Barjaula. Es tracta de la fotografia de @sromero85 amb la imatge “#MontblancÉs punts de vista diferents”. És una imatge de Silvia Romero on es veu una perspectiva diferent de la Plaça Major, centre neuràlgic de la vida a Montblanc, des del balcó de l’Ajuntament. 

Imatge de @legolasjordi
L’altre guanyadora és l’usuari que ha aconseguit més ‘likes’ a la seva fotografia. Es tracta de @legolasjordi amb una fotografia d’una visita general de Montblanc. La imatge de Jordi Pinyol ha aconseguit 50 m’agrades i, després de fer el recompte, es converteix en la imatge més votada. 

Sílvia Romero i Jordi Pinyol s’emporten, com a premi, un àlbum instaGrafic, amb el qual podran tenir en paper les seves fotografies preferides penjades a Instagram. 

L’Associació Juvenil Barjaula valora positivament la participació al concurs i agraeix el suport de tots els que, en un moment o altre del cap de setmana, van pensar en penjar una fotografia amb l’etiqueta #MontblancÉs.

Segur que també t'interessa!