LA CONTROVERTIDA IRRÉVERSIBLE AL CICLE LUMIÈRE

Després de l'èxit d'assistència a la projecció de la pel·lícula sueca Déjame entrar, el proper divendres 2 de desembre a les 23 h tindrà lloc una nova sessió del Cicle de cinema Lumière amb el controvertit film francès Irréversible de Gaspar Noé. L'activitat se celebrarà al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

Organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula, la quarta edició del Cicle Lumière ha programat la projecció de cinc pel·lícules: Trainspotting (drama), Déjame entrar (terror), Irrérversible (drama), Pequeña Miss Sunshine (comèdia) i Sweeney Todd: el barbero diabólico de la calle Fleet (musical).

Irrérvesible, la història d'una violació i la seva venjança, explicada com mai abans s'havia fet

L'any 2002 la pel·lícula francesa Irréversible, dirigida per l'argentí Gaspar Noé i protagonitzada per l'italiana Monica Bellucci, va causar una gran polèmica per l'explicitació d'una escena d'assassinat i una altra de violació. Va ser nominada com a Millor pel·lícula a la Palma d'Or del Festival de Cannes.

La pel·lícula, que transcorre a Paris, narra la recerca empresa per dos homes, Marcus (Vincent Cassel) i Pierre (Albert Dupontel), qui desitgen venjar la violació de l'Alex (Monica Bellucci).

Segur que també t'interessa!