MEMBRES DE BARJAULA PARTICIPEN AL FÒRUM COMARCAL DE JOVENTUT

El Fòrum Comarcal de Joventut, que va tenir lloc el passat dissabte 27 de novembre a les instal·lacions de Concactiva, va comptar amb una quarantena de joves d'entre 16 i 35 anys de la Conca de Barberà, entre ells diferents membres de l'Associació Juvenil Barjaula. També hi van participar el Conseller Comarcal de Joventut, els alcaldes i els regidors de joventut dels diferents municipis de la comarca. 

Els joves i els polítics van debatre al llarg del matí quatre grans temes: les polítiques locals i comarcals de joventut, el moviment associatiu, l'arrelament a la comarca i les conductes de risc. Els debats es van distribuir inicialment per grups d'edat, i un grup d'alcaldes i regidors de joventut. Després hi va haver una posada en comú de tots els grups. La cloenda va anar a càrrec del coordinador territorial de Joventut, Joan Plana, i del president del Consell Comarcal, Josep Amill.

A partir de les propostes i les inquietuds expressades al Fòrum, s'elaborarà un document de conclusions que serà presentat al proper Consell d'Alcaldes de la comarca per tal que els ajuntaments i el Consell Comarcal el prenguin en consideració. 

L'Oficina Jove de la comarca va ser l'encarregada d'organitzar el Fòrum Comarcal de Joventut, que va comptar amb el suport de l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà.

Segur que també t'interessa!