"Via Vinum", una ruta per descobrir quatre cellers de la comarca

La Conca de Barberà és terra de vinya, amb més d'una vintena de cellers que elaboren vins i caves de gran qualitat i amb el segell de garantia de la DO Conca de Barberà. Els vins de la nostra comarca s'estan convertint en una referència i cada vegada es valora més la seva qualitat i excel·lència.

Per conèixer què s'amaga darrere d'aquests vins, Barjaula ha organitzat una ruta per visitar quatre cellers de la comarca. El Via Vinum es durà a terme el dissabte 2 de març. Durant tot el matí, es farà una ruta amb autobús per visitar el Celler Cal Joan, Vidbertus, Carles Andreu i Josep Foraster. 

A més, la voluntat de Barjaula és que a cada un dels cellers siguin els seus responsables més joves els que n'expliquin tots els detalls. De fet, cada vegada és més habitual veure gent jove de la comarca produint bons vins. Durant el matí, coneixerem els secrets dels vins i dels cellers i en podrem fer una degustació. 

La ruta començarà a les 9 del matí i el punt de sortida serà la plaça de Sant Francesc. Per participar-hi es necessita inscripció prèvia i fer un pagament de 12 euros, que inclou l'entrada als cellers, les degustacions i el transport. 

L'ingrès es pot fer al següent número de compte: Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona: 2100 0068 69 0200218029, indicant el nom i cognoms de la persona que realitza el pagament. Un cop abonat l'import, també és necessari enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com. La inscripció es podrà fer fins 3 dies abans de l'activitat, que és per a majors de 18 anys. 

Si voleu conèixer tots els secrets d'aquests quatre cellers, no us perdeu el Via Vinum!

Segur que també t'interessa!