Tesis, intriga i suspens a la primera projecció del Cicle Lumière

El Cicle Lumière arrenca aquest divendres amb una pel·lícula considerada de culte per als amants del cinema. Tesis, l'òpera primera d'Alejandro Amenábar, serà la primera de les sis pel·lícules de la sisena edició del cicle de cinema culte que organitza Barjaula. 

Tesis va ser el primer llargmetratge d'Amenábar estrenat l'any 1996 i protagonitzat per Anna Torrent, Fele Martínez i Eduardo Noriega. Amb una excel·lent crítica i públic, la pel·lícula va marcar l'inici d'una de les carreres més exitoses dels directors de cinema espanyols. Va obtenir diversos premis, entre ells el Goya a la millor pel·lícula, millor guió original i millor director novell. 

A Tesis, Ángela prepara la seva tesi doctoral sobre la violència audiovisual quan el seu director de tesi descobreix accidentalment una pel·lícula i al dia següent apareix mort. Ángel i Chema, un company de la universitat, decideixen emportar-se la cinta i descobreixen que és tracta d'una pel·lícula on es veu una noia torturada i assassinada. Un món audiovisual diferent i perillós que s'obre davant d'ells.

La pel·lícula es podrà veure divendres a les 10 de la nit al pub EPD de Montblanc, que en aquesta sisena edició acollirà el cicle de cinema culte. Com sempre, heu de ser puntuals! Ah, i no hi faltaran les crispetes! 3, 2, 1 i...acció!  


Comentaris

Segur que també t'interessa!