Sin City, primera pel·lícula del Cicle Lumière que arrenca aquest divendres

Aquest divendres arrenca una nova edició del Cicle Lumière de cinema culte, que ja fa set anys que organitza l'Associació Juvenil Barjaula en el marc del cicle d'activitats de l'entitat. La principal novetat d'aquesta edició és que el cicle es farà a la Torre de Barjaula, seu social de l'entitat, amb l'objectiu d'obrir-la als montblanquins i montblanquines.

La primera pel·lícula que es projectarà és Sin City, un film basat en les novel·les de Frank Miller, que explica quatre històries policíaques entrellaçades emmarcades en la 'Ciutat del pecat'. Una excel·lent adaptació al cinema que manté tot l'esperit i estètica de l'obra sobre el paper.

La projecció es farà a les 11 de a nit d'aquest divendres. Com sempre, hi haurà crispetes per tots els assistents.

Aquesta serà la primera de sis pel·lícules. La següent, El proyecto de la Bruja de Blair es podrà veure el divendres 21 de novembre. La següent setmana, el dia 28, es projectarà el film Eyes Wide Shut. El 12 de desembre es podrà veure El viaje de Chihiro i el dia 19 de desembre la pel·lícula The Ring. El cicle acabarà el dia 9 de gener amb la projecció de la pel·lícula de Woody Allen Todo lo que queria saber sobre sexo y nunca se atrevió a preguntar. Com cada any, el cicle combina diversos gèneres, com l'animació, el terror, el trhiller o pel·lícules experimentals. Pel·lícules que per molts cinèfils s'han convertit en cinema de culte.    

Aquest és el trailer de la pel·lícula:

Comentaris

Segur que també t'interessa!