Barjaula renova la junta que continua amb Oriol Pallissó de president

El passat dissabte 29 de novembre, l'Associació Juvenil Barjaula va realitzar l'assemblea general de socis que es celebra anualment. En aquesta ocasió, un dels punts destacats de l'ordre del dia va ser la renovació de bona part de la junta de l'associació.

Després dels diversos canvis realitzats, Oriol Pallissó continuarà presidint la junta de l'entitat durant dos anys més. Anna Carol serà la nova vicepresidenta, Pau Esteve el nou tresorer i Ona Pallissé la secretària. Com a vocals hi haurà Ariadna Pié, Àngels Guinovart, Núria Serra, Guillem Serra, Roger Griñó, Josep Ardila, Laura Zaragoza, Neus Jové i Joan Ballarín.

El president va voler agraïr la feina feta durant aquests anys de dedicació a l'entitat per Cesc Viñas, Anna Fuguet, Arnau Bargalló, Pau Siscart, Marc Gutiérrez, Pol Farré i Núria Ferran, que ara ja no formaran part de la nova junta.

Durant l'assemblea també es van repassar les activitats que s'han realitzat durant tot l'any i es va presentar l'estat de comptes de l'entitat.

La propera activitat de l'entitat serà aquest cap de setmana amb un nou campionat de la Play Station amb el joc de futbol FIFA 15. 

Comentaris

Segur que també t'interessa!