FUTBOL: BARJAULA 2 - BAR "ENTRE AMIGOS" 4

Partit molt disputat el que es va disputar ahir (dijous a les 23:30h) a la pista del col.legi públic les Muralles.

Barjaula va començar amb molts nervis i va encaixar 2 gols en els 10 primers minuts fruit del descontrol en la defensa. Però els nostres jugadors es van posar les piles i van igualar el resultat abans de la mitja part amb gols de Dani i Marcel.

La segona part va ser un calc de la primera. Dos errors més en defensa van condemnar al nostre equip. A partir del 2-4 quedaven 10 minuts per intentar-ho. Però la mala sort davant de porteria, fallant fins a 4 ocasions clares i les moltes faltes en contra pitades per l'àrbitre, que va xiular fins a 4 dobles-penalties, van fer impossible la remuntada.

Esperem tenir més sort el proper partit, dimecres dia 11 de juny a les 22:30, contra l'equip "Posa't maca".