FUTBOL: BARJAULA 4 - PROTECCIÓ CIVIL 7

Segona derrota de l'equip.

Ahir dilluns a les 23:30h es va disputar a la pista del col.legi públic Les Muralles el tercer partit del Grup C. El rival era Protecció Civil. Barjaula va presentar el mateix equip titular del segon partit: Marc Ferrer (porteria), Marcel Folch, Sergi Miró, Gerard Pere i Samuel Romero.

Només començar Barjaula es va posar les piles i va aconseguir el gol més ràpid del torneig. Pere d'un fort xut va aconseguir al min. 2 l'1-0. A pertir d'aquí Prtecció va començar a moure l'equip i va aconseguir posar-se per davant del marcador en dues jugades: min. 9 (1-1) i min. 18 (1-2). Però Barjaula no volia quedar-se darrera del marcador i al min. 19 Pere, un altre cop, va fer l'empat 2-2. Quant semblava que arribaria la fi de la primera part amb aquest resultat un error defensiu i un d'arbitral molt greu va propiciar que al min. 22 (2-3) i al min. 24 (2-4).

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera. Ara va ser Protecció fer al min. 3 el 2-5. Barjaula va voler reaccionar i al min. 6 Dani va fer el 3-5 després d'una gran jugada de tot l'equip. Al min. 10 i sota la pressió de Barjaula l'arbitre va expulssar injustament Pere, que va rebre una agressió amb la pilota a la cara d'un contrari i l'arbitre no la va veure. Però poc va durar l'alegria ja que Protecció va fer al min. 13 el 3-6, amb un altre error de conjunt. Una jugada de qualitat va fer que Roig al min. 21 posés el 4-6 i una mica d'emoció als instants finals. Poques forces quedaven i Protecció, amb Barjaula volcada a l'atac, va fer el definitiu 4-7 al min.24.

Proper partit: dijous 19 de juliol a les 22:30 contra Barça Toons.