"COQUES I VI BLANC" A LA TORRE

En motiu del primer aniversari de l'estrena de l'obra de teatre Coques i vi blanc, l'organització de la proposta més exitosa de les festes del Centenari de la Mare de Déu de la Serra, farà entrega als responsables del Teatre del Centre Parroquial, els beneficis que ha reportat la venda del DVD i del guió de l'obra.

L'obra es va representar els dies 27 d'agost, 3 i 11 de setembre de 2006. En una eufòria que no s'havia viscut mai al nostre poble, es van exhaurir totes les entrades en hores i es van habilitar 30 cadires extres en cada funció!

Fruit d'una necessitat i voluntat, l'organització es va veure obligada a produir el DVD i el guió de l'obra. Tota una producció pròpia, sense recursos econòmics de cap institució però amb l'ajuda de molt material de diverses associacions de Montblanc com la Comissió de Festes, l'Associació Medieval, el grup Fila Zero, Radio Montblanc o Barjaula així com de molts particulars més als quals els hi té un sincer agraïment.

El jovent de Montblanc tenia ganes de contribuir en unes festes tant especials, i tots els beneficis els hem volgut donar a dues reformes importants del nostre poble. Després d'un any farem entrega dels beneficis de la venda dels DVD's i guions. La primera part, coincidint amb la presentació del DVD i guió al 18 de febrer de 2007, la vam destinar a les obres de reforma de l'església de Sta. Maria la Major de Montblanc: 1.000,00 €. Ara toca rehabilitar el Teatre del Centre Parroquial: 1.464,90 €.

La trobada serà el dia 1 de setembre a les 19.30 h. a la Torre de Barjaula.

Comentaris

Segur que també t'interessa!