BARJAULA PARTICIPA A LA 7a TERTÚLIA D'ASSOCIACIONS I ENTITATS A RÀDIO MONTBLANC

El passat dimecres 17 de febrer, a la setena tertúlia de les entitats i associacions amb Montblanc Decideix, van ser a Ràdio a Montblanc alguns dels representants de les entitats culturals i festives montblanquines més emblemàtiques de la vila.

Joan Roig, president de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, Núria Griso, presidenta de l'Associació Juvenil Barjaula, i Judith Poblet, representant de l'Associació Teatral Fila Zero. Els convidats van manifestar el seu recolzament a la consulta sobre la independència de Catalunya del proper 28 de febrer i van encoratjar els montblanquins i montblanquines a anar a votar al pavelló del Casal Montblanquí el dia 28.

D'altra banda, Núria Griso va refermar la voluntat de Barjaula de ser una associació cultural juvenil que vol anar més enllà de l'indubtable èxit en l'organització de les festes pel jovent -Dracum Nocte, Disco-Festa i revetlla de Cap d'Any-. Joan Roig va parlar de l'actual conjuntura de la Setmana Medieval i de com des de l'Associació fan front al repte de fer créixer aquest esdeveniment. Finalment, Judith Poblet va explicar com està funcionant la incipient iniciativa d'escola de teatre amb els actors montblanquins més joves -Entre Bambolines- i la seva consolidada programació anual de teatre amateur.

Comentaris

Segur que també t'interessa!